3'lü setler TEL SİHİRBAZI,ŞAPKA VE PENA HEDİYELİ!
499 TL üzeri ücretsiz kargo
3'lü setler TEL SİHİRBAZI,ŞAPKA VE PENA HEDİYELİ!
499 TL üzeri ücretsiz kargo
Pitbull Gitar Tellerini Nasıl Ayırırız?

Pitbull Gitar Tellerini Nasıl Ayırırız?

Pitbull Gitar Tellerinin Ayrıştırılması: Anti Korozyonlu VCI Paketleme İle Uzun Raf Ömrü.

Pitbull gitar telleri, anti korozyon teknolojisi kullanarak paketlenir ve bu özel paketleme çeşidine VCI paketleme denir. Bu paketleme yöntemi, tellerin uzun süreli korunmasını sağlar ve çalım performansını artırır. Ancak, paketten çıkan telleri doğru şekilde ayırt etmek önemlidir. İşte Pitbull gitar tellerinin ayrıştırılması ile ilgili detaylar:

  • VCI Paketleme: Pitbull gitar telleri, anti korozyon teknolojisi kullanılarak VCI paketleme yöntemiyle paketlenir. Bu sayede teller, nem ve korozyona karşı korunarak uzun ömürlü kullanım sağlar.
  • Ayrıştırma İşlemi: Paketten çıkan teller, 3 ince tel bir arada ve 3 sarımlı tel bir arada sarılmış olarak çıkar. Tellerin birbirinden kolayca ayrışabilmesi için bazı ipuçları bulunur.
  • Sarımlı Tellerde: Sarımlı tellerde 5. Tel olan LA telinde, üzerinde A harfi olan bir harf zarı bulunur. A harfi, müzik dilinde LA notasını simgeler. Kalın olan sarımlı tel E yani Mİ (6. TEL), daha ince olan sarımlı tel D yani RE (4. TEL) olarak belirlenir. A telini bu gruptan ayırdığınızda, diğer teller birbirine karışmaz.
  • İnce Tellerde: İnce tellerde 2. Tel olan Si telinde, üzerinde B harfi bulunan bir harf zarı göreceksiniz. B harfi, müzik dilinde Si notasını simgeler. Diğer tellerden kalın olan tel SOL yani 3. Tel (G harfi ile gösterilir), ince olan tel Mİ yani 1. Tel E harfi ile gösterilir. B telini bu gruptan ayırdığınızda, diğer teller birbirine karışmaz.
  • Tel Kalınlıkları: Tel kalınlıkları çıplak gözle kolayca ayırt edilebilir. Bu sayede hangi tellerin hangi gruplara ait olduğunu belirlemek kolaylaşır.
  • Harf Zarı: Paketlerden çıkan harf zarları ve pena ile bileklik ya da kolye gibi takılar yapabilirsiniz.